Нарисувай си картичка от Атанасовското езеро

сряда, 21 август 2019
Публикувано от: Радостин Рачев

Пощенските картички отново са на мода, защото нищо електронно не може да замени чувството, което носи истинската картичка, която можеш да пипнеш, да разтвориш и усетиш.

След миналогодишния успех на ателието "Имаш поща" и тази година Българска фондация Биоразнообразие кани малки и големи ентусиасти в пространството "симБиотично", за да зарадват своите близки и приятели с ръчно изработена картичка от Атанасовско езеро.

Всеки участник ще може да сътвори свой личен спомен от Бургас и солниците и да го изпрати чрез импровизираната поща в "симБиотично" (от БФБ ще се погрижат писмата да се изпратят по-късно чрез Български пощи АД).

Красиви пейзажи, аранжирани с миди и шнурчета, собствени илюстрации или осигурени фотографии на птици и растения, декорации със сол и т.н. са само част от вариантите за картички. За всичко останало, което въображението може да роди - организаторите остават отворени и ви очакват на 22 август от 18.00 часа.

Ателието е подходящо за деца и за възрастни. Такса за участие 5 лв. (включва арт материали, пликове и марки, както и безплатен вход за "симБиотично"). Ателието е част от лятната програма на пространството на Атанасовско езеро и има за цел да привлече нови приятели както на "симБиотично", така и на розовото езеро.


----------------------
симБиотично" е разположено в района на Бургаските солници, на 200 м от басейните с луга и кал, в посока града. До тук се стига лесно с велосипед или пеша от Морската градина. Има и електробусчета, които тръгват от бариерата на паркинга на Капани (в началото на велоалеята за солниците), които се движат на 20 минути до 20.00 ч. Цената на билета е 1,50 лв. в посока. Първата спирка е на "симБиотично" и White House Horizont Beach.

Може да дойдете и с автомобил (поемате посока Сарафово и се отклонявате вдясно към Солниците), който да паркирате на безплатния паркинг преди бариерата и по крайбрежната алея в посока Бургас да повървите 500 м до мястото.

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1060 последна промяна: 14:01:26, 21 август 2019