Последният летен безплатен демо час за гейм дизайн ще е в сряда, 4 септември

понеделник, 02 септември 2019
Публикувано от: Стефан Минчев

РобоКидс ви кани на последен за това лято безплатен демо час за гейм дизайн. Курсът за деца "Направи сам видео игра с GameMaker Studio 2" ще е в сряда, 04.09.2019 г., от 11:00 ч., на адрес ул. "Съединение" №5.

Този безплатен демо час е подходящ за деца над 11 години. Местата са ограничени. Записвания само на приложените линкове или посочения телефон.

Повече инфо на& www.robotilnica.com ,  https://www.facebook.com/robokids.bg или ???? 0890 568 562.


Линк за записване: Записване за демо час за "Направи сам видео игра с GameMaker Studio 2"   или http://www.robotilnica.com/free-demo-hour-kids-code-burgas/make-your-own-video-game-gamemaker2-workshop-kids-burgas-robokids-free-demo-class-4/

Пълно инфо и програма на гейм дизайн курс за деца "Направи сам видео игра с GameMaker Studio 2"   или -> http://www.robotilnica.com/free-demo-hour-kids-code-burgas/make-your-own-video-game-gamemaker2-class-kids-burgas-robokids-3/


 
1. Инфо за курса "Направи сам видео игра с GameMaker Studio 2":

Кой не е искал да направи собствена видео игра? Сега това е не само напълно възможно, но и изключително забавно с курса "Направи сам игра". Тук ще се научите да правите игри в един от най-добрите професионални 2D гейм енджини (софтуер за правене на игри) - GameMaker Studio 2 (www.yoyogames.com), който дава възможност както за традиционно програмиране с писане на код, така и с визуален език, специално предназначен за по-малките дизайнери. Примерната игра, която ще направим в курса, ще бъде аркадна, с изглед отгоре-надолу (top-down view).

 

2. За лектора:
Гост-лектор за това лято ->> Асен Канев - дигитален художник, дизайнер и разработчик на видео игри, арт директор.
Асен, a.k.a. rexorcorum, работи като 2D дигитален художник и арт директор към Netcore Games (http://te4.org/press/), малка независима компания за компютърни игри, създател е на Tales of Maj' Eyal (в Steam и GOG.com - една от най-известните и успешни roguelike игри.
Портофолио: https://rexorcorum.artstation.com/.

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1308 последна промяна: 10:26:15, 02 септември 2019