Елате на демоурок по програмиране със Светлин Наков в Бургас

четвъртък, 05 септември 2019
Публикувано от: Димитър Шишманов
1

И тази година СофтУни организира разнообразни инициативи, имащи за цел да предоставят поглед над програмирането на всеки, който желае да се докосне до него и да научи повече за една от най-бързо разрастващите се и перспективни сфери на 21-ви век.

Този път SoftUni  ще бъде в Бургас на 11 септември, 18:00 ч., зала 110 на БСУ. Там ще се проведе безплатен демоурок със Светлин Наков. Продължителността на занятието ще бъде два часа. По време на урока, Светлин ще ви разкаже какво е програмирането и практически за какво може да ви послужи.

Всички, които имат желание да присъстват, могат да заповядат, като донесат лаптоп със себе си.

Демо урокът е безплатен, необходимо е само да се запишете от ТУК (https://softuni.bg/trainings/2514/demo-lessons-with-svetlin-nakov-burgas), за да гарантирате своето място, тъй като местата в залата са ограничени!

SoftUni Digital и SoftUni Creative on Tour

В Бургас ще бъдат проведени и други 2 събития, част от Digital & Creative турнето на Александър Иванов. Можете да заповядате на 14 и 15 септември от 18:00 ч., отново в БСУ, зала 110, за да научите повече подробности за цялостните програми на SoftUni Digital и SoftUni Creative.

Той ще ви вдъхнови да поемете по пътя на успешната кариера като дизайнери или специалисти по дигитален маркетинг - две от най-търсените професии в днешни дни, предлагащи огромни възможности за развитие и реализация.

И двете събития са безплатни, но местата в залата са ограничени, затова можете да направите регистрация от тук:

"Всичко, което трябва да знаете за дигиталния маркетинг и SoftUni Digital": https://digital.softuni.bg/events/2206/softuni-digital-in-burgas

"Всичко, което трябва да знаеш за дизайна и SoftUni Creative": https://creative.softuni.bg/seminars/1127/softuni-creative-in-burgas

 

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1005 последна промяна: 16:31:32, 05 септември 2019