18 социални заведения и центрове участват в кампанията "Подари от сърце", вижте кой за какво мечтае

вторник, 26 ноември 2019
Публикувано от: Мариета Ханджиева

* Второто издание на инициативата на Община Бургас стартира 


С най-желания подарък можете и тази година да зарадвате дете или възрастен човек в неравностойно положение чрез кампанията на Община Бургас "Подари от сърце". Второто издание на инициативата стартира  от днес.

Всеки благодетел може сам да избере на кого да купи подарък и да му напише кратко послание или пожелание.Списъците с информация кой  за какъв подарък си мечтае от всички 18 социални заведения и центрове , които  участват в инициативата,  са публикувани под новината.За тези, които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им ще има отбелязано сърчице. Списъкът ще се актуализира в реално време. Желаещите да се включат ще могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, за да се избегне дублиране на подаръци, като се обадят на тел. 056/825772 или на ел.поща [email protected]
Опакованите и поименно надписани подаръци ще трябва да се оставят в Туристическия информационен център на "Александровска" срещу Часовника.
В кампанията ще бъдат включени всички социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават деца, младежи и възрастни.Инициативата е вдъхновена от кампанията Операция "Плюшено мече" - https://plushenomeche.org, като администрацията стартира и своята инициатива, която включва деца, младежи и възрастни от всички защитени жилища и социални домове на територията на Бургас.

 Крайният срок за участие в  инициативата е 10 декември /вторник/.

Вижте в линка кой какъв подарък очаква:  https://www.burgas.bg/bg/info/index/1482

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 3734 последна промяна: 11:23:23, 26 ноември 2019