Разкриват „Прелестите на изневярата“ на 10 декември в Операта

понеделник, 09 декември 2019
Публикувано от: Стефан Минчев

Лиричната комедия в пет епизода "Прелестите на изневярата" ще има своята бургаска премиера на 10 декември от 19 часа на сцената на Държавна опера. Билети се продават на каса "Часовника". За повече информация: тел. 0894/898-098-Маруся Русева. Организатори на събитието са "Арт ателие" и ДТ "Гео Милев" - Стара Загора.

Публиката може да очаква много смях и малко или съвсем никакво морализаторство. Режисьорът залага една голяма почуда в героите, дръзнали да търсят прелестите на "забранения плод" - сладък бонбон ли е изневярата или спукан балон? Може би проба, експеримент? Самият автор на пиесата Валентин Красногоров е дал своята насока: лирична комедия в пет епизода. Режисьорът разполага с класни актьори, които могат да изиграят всичко. В първия епизод Миленка Сотирова и Кольо Стойков слагат "заешките уши" на изневярата със страха от разкриването на любовниците в чуждата квартира и поставят фарсово начало на целия спектакъл. Какво се случва нататък, вижте сами.

"Прелестите на изневярата" ще привлече зрителите не само с екстравагантното заглавие, но и с достойнствата на спектакъла и неговите създатели.

Участват:

Миленка Сотирова и Кольо Стайков  в "Прелестите на изневярата"

Кольо Стайков и Елена Азалова в "Ние никога не се караме"

Илина Илиева и Иван Калошев  в "Такива ми ти работи"

Иван Калошев и Миленка Сотирова в "Семейни сцени"

Елена Азалова и Илина Илиева в "Женска орисия"

 

Постановка и адаптация: Христофор Недков

Сценография и костюми: Мария Диманова

Музикална среда и пластика: Анна Мария Недкова.

 

 

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1000 последна промяна: 10:15:17, 09 декември 2019