Кметът Димитър Николов коментира с бургаски ученици бъдещето на града

сряда, 04 декември 2019
Публикувано от: Димитър Шишманов
1

Ученици от Клуб "Млад журналист" на СУ "Христо Ботев" - кв. "Черно море" и възпитаници на ОУ "Братя Миладинови" се срещнаха с кмета Димитър Николов.

Децата се запознаха с работата на общинската администрация и задаваха въпроси по различни теми, свързани с развитието на Бургас.

Кметът Николов отговори на въпросите на своите гости и подчерта, че Община Бургас работи в няколко направления по отношение на децата и младите хора.

Едно от тях е продължаването на програмата за обновяване на образователната база и създаването на още по-добри условия в училищата и детските градини.

Предвижда се още изграждането на нови детски и спортни площадки, както и облагородяването на много градски пространства, допълни Николов.

В ролята на кмет за един ден влезе 8-годишният Апостол Фотев от ОУ "Братя Миладинови", който отправи никулденско приветствие към всички свои съграждани.

Учениците подариха на Димитър Николов изработени от тях 3D картини на морска тематика и отправиха пожелание свети Николай да даде здраве и благополучие на всички жители на морския град.  

 

Още снимки


Последни новини

Изберете българското

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1535 последна промяна: 16:48:11, 04 декември 2019