Кметът Димитър Николов награди изявени бургаски спортисти

четвъртък, 12 декември 2019
Публикувано от: Димитър Шишманов
1

Кметът Димитър Николов награди изявени бургаски спортисти, които през годината са постигнали забележителни успехи на национални и международни надпревари. Те са възпитаници на Спортен карате клуб "Киокушин Спирит", Спортен клуб по акробатика "Акро Джъмп", Спортен карате клуб "Цанев Бургаска област" и Спортен клуб по ръгби "Бургас" и през настоящата година спечелиха десетки купи и медали.

 "Поздравявам ви за това, че сте отделяли време за тренировки, проявявали сте постоянство. Постигнатите успехи показват, че децата в Бургас спортуват активно. За нас най-важно е да създаваме условия на територията на града и общината, където децата да имат възможност да тренират. Именно вашите успехи ни дават допълнително смелост да инвестираме в подобряването на спортните бази, зали за тренировки, игрища и в изграждането на нови съоръжения", каза кметът Николов.

На церемонията присъства и зам.-кметът по култура, туризъм и спорт Диана Саватева, която поздрави бургаските спортисти и техните треньори за постигнатите успехи.

 

 

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2608 последна промяна: 12:48:54, 12 декември 2019