Центърът за млади таланти в Бургас ще подари на победителите от състезанието „We love English” безплатен курс по английски език

понеделник, 24 февруари 2020
Публикувано от: Радостин Рачев

Фондация "Шанс за децата и природата на България" и Център за млади таланти - Бургас ще предоставят специална награда на всички деца класирани на 1-во място в тазгодишното състезание по английски език за втори клас ,,We love English", организирано от Община Бургас. Най-добре представилите се второкласници ще получат безплатен Интензивен есенен курс за таланти по английски език в първия и единствен в България европейски сертифициран център за работа с даровити деца.

Срокът за подаване на заявления за участие приключи в края на миналата седмица, а самото състезание ще се проведе на 06.03.2020 г. Всеки, подал заявление ще получи входящ номер на посочената в заявлението електронна поща.

Състезанието ще се провежда по училища. Училището, от което има записани участници, определя удобен за тях час на 06.03.2020 г. и провежда състезанието. Резултатите ще бъдат обявени не по-късно от 20.03.2020 г.

Участниците на призови места ще бъдат отличени с награден фонд от страна на Община Бургас, включващ еднократна финансова награда по общинската програма "Бургаски деца" за учениците, класирани на І-во място, участие в летен езиков лагер за учениците, класирани на ІІ-ро място и участие в летен езиков курс, за класираните на IIІ-то място.

Всички участници в състезанието ще получат грамоти за участие. За отборно класираните училища на І-во, ІІ-ро и ІІІ-то място ще има грамота, купа и участие в еднодневни екскурзии до исторически обекти.

Датата на връчването на наградите ще бъде обявена с публикуването на резултатите.

Състезанието няма за цел да проверява знанията по Английски език на учениците от изучения материал в училище. Целта на "We love English" е да бъде създадена мотивираща среда сред учениците от начален етап за усъвършенстване на техните познания по английски език, да им се даде възможност да демонстрират своите умения и се популяризира ранното чуждоезиково обучение в предучилищна и начална училищна възраст.

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 906 последна промяна: 13:22:23, 24 февруари 2020