Удължава се срокът за кандидатстване с културни проекти за общинско финансиране

четвъртък, 19 март 2020
Публикувано от: Стефан Минчев

От 13 март на територията на Република България бяха въведени извънредни мерки за овладяване разпространението на коронавируса. Това налага промени в изпълнението на всички дейности и срокове на събития с вече стартирала подготовка, част от културната програма на Община Бургас.

В тази връзка уведомяваме всички заинтересовани лица, че настъпват промени в сроковете, посочени за кандидатстване по:

1. Правилник за условията, реда и критериите за предоставяне на финансови средства за съфинансиране на културни проекти на територията на община Бургас.

2. Правилник за условията, реда и критериите за предоставяне на финансови средства от бюджета на Община Бургас за финансиране издаването на книги на бургаски автори.

Срокът за входиране на документация по двата правилника се удължава до 15 април 2020 г., включително.

Възможностите за подаване на документи се ограничават до: по пощата и с куриер.

Културни организации и артисти на свободна практика от община Бургас, кандидатстващи по т. 1, подават заявление, придружено с кратка анотация на проекта и документите за кандидатстване, като се посочва изрично, че получател е г-жа Севдалина Турманова - председател на Общински съвет - Бургас.

Авторите на ръкописи, кандидатстващи по т. 2,  посочват за получател г-жа Диана Саватева - зам.-кмет "Култура, туризъм и спорт".

Входящите номера на документите ще бъдат изпратени по електронна поща на подателите.        

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1545 последна промяна: 15:22:02, 19 март 2020