Филмът „Бъдеще в бъдеще време" разказва истории за живота на деца, напускащи държавната грижа

сряда, 25 март 2020
Публикувано от: Димитринка Костадинова

По проект "Да изпълним невъзможните мечти", финансиран от Програма "Права, равенство и гражданство (2014-2020)" на Европейския съюз, е заснет късометражен филм, разказващ историите, създаването и реализацията на лични проекти за живота на деца, напускащи държавна грижа.

"Бъдеще в бъдеще време" е разказ за непреклонния дух, вярата в собствените сили, надежда, че личният проект за живота има начин да бъде реализиран и доказателство, че заедно в подкрепяща мрежа можем повече.

Филмът може да гледате безплатно в YouTube канала на фондация "Проджекта" тук , както и директно тук.

Проектът се реализира в партньорство между: Ноу-хау център за алтернативни грижи за деца, Нов български университет - https://knowhowcentre.nbu.bg/, и Фондация "Проджекта" (възложител на продукцията) - https://www.projecta-org.eu/.

Тава съобщение и филмът са създадени с финансовата подкрепа на Програма "Права, равенство и гражданство (2014-2020)" на Европейския съюз. Цялата отговорност за съдържанието им се носи от партньорите по проект "Да изпълним невъзможните мечти". Европейската комисия не носи отговорност за употребата на информацията, която документът съдържа.

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1470 последна промяна: 11:28:09, 26 март 2020