Десетки бургазлии станаха част от най-емоционалните сцени във филма „Голата истина за група „Жигули“

петък, 07 август 2020
Публикувано от: Димитър Шишманов
1

Музика, настроение и среща с обичани актьори донесоха снимките на най-новия игрален български филм на режисьора Виктор Божинов "Голата истина за група "Жигули", който се снима в Бургас.

Масовата сцена, в която герои станаха и десетки бургазлии, бе заснета на Морска гара. Там на сцената на живо свириха актьорите в продукцията Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев - Геро, Ирини Жамбонас и Лилия Маравиля.

"Голата истина за група "Жигули" се снима в Бургас и в нея ще бъдат показани емблематични места от морския град. Лентата разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. В настоящия момент членовете ѝ са изпокарани помежду си до смърт, всеки от тях живее съвсем различен живот и тъне в неизвестност. Един ден всичко това се променя. Неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат отново, почти насила. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със сложната задача да поведе "Жигули" отново към успеха, но с всеки изминал ден мисията започва да изглежда все по-невъзможна, като това води до множество комични обрати.

Заснемането на продукцията се осъществява с подкрепата на Община Бургас, която осигурява средства за нейната реализация. Освен за този филм, в Бургас ще бъдат заснети още няколко филмови продукции.

 

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1255 последна промяна: 10:29:55, 07 август 2020