В новата програма на БулевАрт: голям смях с бай Тъньо и V for Venetta, готина музика от Angel Demirev Trio, Red Light Jazz Quartet и Alcohol Jazzz Orchestra

вторник, 25 август 2020
Публикувано от: Стефан Минчев

Община Бургас създаде преди няколко години инициативата БулевАрт - Мрежа на сетивата, която обединява частния бизнес с творческите индустрии. Тя се развива успешно и партньорите в нея много помагат за това градът да е интересен и интелигентен.

"Мрежа на сетивата" е всъщност маршрут с любимите места в Бургас. Изключително интересни и перспективни творчески идеи бяха осъществени през 2020 година от партньорите в БулевАрт. А тя съвсем не е свършила, нито пък лятото, така че се запознайте със събитията в новата програма за следващата седмица:

 

* 26 август, сряда, от 21:00 ч., HashtagPAVILION /до Моста/

Red Light Jazz Quartet / Afterparty DJ Ivo Happy & InKarnation

Пригответе се за поредната незабравима вечер с много музика.

Пътищата на Red Light District Project и Hashtag отново се преплитат. Този път до Моста в Бургас и във формация Red Light Jazz Quartet (Николай Костадинов - пиано, Симеон Минчев - китара, Краси Зафиров - бас и Адриан Николов - барабани).

Red Light District Project се завръща в нова формация, за да изсвири още нещо за своите верни фенове. Групата, набираща все по-широка популярност тази година, премина през редица готини бургаски барове и остров Света Анастасия, а сега идва при нас, за да представи един от последните си проекти. Тяхното обещание е за динамична, мелодична и безкрайно енергична музика, а ние, познавайки стила им, не подлагаме това на съмнение. След тях на сцената ще се качи двойката DJ-и, които се погрижиха за доброто настроение при откриването на  HashtagPAVILION преди малко повече от месец - Ivo Happy & InKarnation.

Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION.

Вход: СВОБОДЕН.

 

* На 26 август, сряда, от 21:00 ч., HashtagPAVILION /до Моста/  

HashtagPAVILION продължава да бъде твоята сцена за изява. Предстои поредният #OpenStageWednesday. Всеки желаещ може да се свърже с екипа и да даде кратка информация за изпълнението, което иска да представи. Участието е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за самия артист, с предварителна заявка на: http://m.me/HashtagPAVILION.

 

* На 27 август, четвъртък, от 20:00 ч., в Papa Beer на ул. "Милин камък"

Тогава там ще гостуват усмихнатите момичета от DUET PARADOX. Симона Маринова и Диана Димитрова ще ви подарят поредната прекрасна вечер с акустична музика.

 

* На 27 август, четвъртък, от 18:00 ч., в Енотека Wine&Friends

Ще рисуваме и ще се наслаждаваме на хубаво вино. Всеки, посетил магазина, също ще може да се възползва от дегустация на избрани вина. Очакваме ви. Записването става с предварителна резервация всеки ден от 9:00 до 21:00 часа. Местата са ограничени.

 

* На 27 август, четвъртък, от 21:00 ч., HashtagPAVILION /до Моста/

"Образцов дом" с Капитана и Бай Тъньо / Afterparty Stephane Love

Едно НЕбюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми - ухажването, семейният живот, отглеждането на дете... в България. Детската градина... в България, плащането на сметки, заеми и всичко, което включва двама влюбени и едно дете, без да броим Бай Тъньо... в България.

Цена на билета: 12лв. (след 22:30 ч. вход свободен)

Своето участие и присъствие можете да заявите на този линк: http://m.me/HashtagPAVILION.

 

* На 28 август, петък, от 20:00 ч., на сцената на БулевАрт на ул. "Богориди" ще изнесат концерт Angel Demirev Trio Live

Сцената на "БулевАрт" посреща Ангел Демирев, който в търсене на нови музикални нюанси ни представя своето трио, заедно с едни от най-изявените джазови музиканти у нас.

Триото е създадено през 2018 г. и работи в посоката на съвременния фюжън, на моменти използват елементи на източно (номадско) звучене.

Ангел Демирев - китара

Кристиан Желев - ударни

Михаил Иванов - контрабас/бас китара

 

* На 28 август, петък, от 21:00 ч., HashtagPAVILION ви кани на ново стенд-ъп шоу.

"Когато порасна, ще стана MILF" * Stand-up Comedy Special * Бургас

Ексклузивно шоу, първото по рода си в България, в което "майката" на стенд-ъпа V for Venetta ви е подготвила една неустоима комбинация от хумор, сарказъм и самоирония, вдъхновени от тежкото (буквално и преносно) ежедневие на бременната жена и младата майка. Ще разберете как жените си избират партньор, коя е първата задача на младоженката след предложението за брак и кой е най-добрият приятел на всяка българска майка. Заповядайте на една уникална вечер - смехът е гарантиран!

Цена на билета: 12лв. (след 22:30 ч. вход свободен)

Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION .

 

* На 29 август, събота, от 21:00 ч., HashtagPAVILION ви кани на Stand-up Comedy с Аладин & Alcohol Jazzz Orchestra LIVE! Concert

Август ви напуска и имате нужда да пиете по едно, за да го приемете? Няма никакъв проблем. Подготвили сме програма за последната събота на месеца, която ще отвори глътката ви като черна дупка в космическото пространство.

Цена на билета: 12лв. (след 22:30 ч. вход свободен)

Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION.

 

* На 31 август, понеделник, от 22:00 ч., Училище Френе

За втора поредна година училище Френе открива "Изложба: Проектно-базирано обучение", плод на тримесечна проектна дейност в Лятна академия Френе 2020. Заповядайте на откриването в Младежки културен център, за да приключенстваме с всичките си сетива сред стихии, елементи и изкуства. 

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 3277 последна промяна: 09:34:01, 25 август 2020