Опитайте остротата на ума си на куиз в галерия-музей „Георги Баев“ този петък

вторник, 25 август 2020
Публикувано от: Стефан Минчев

Куиз културата в Бургас се развива бързо. Няколко местни клубове и барове организират прекрасни вечери, в които можеш да нахраниш не само тялото, но и ума си. Със свое събитие към тях се присъединява и инициативата "Бургас харесва младите", подкрепена от Община Бургас.

Новата куиз дестинация е галерия-музей "Георги Баев" на адрес бул. "Демокрация" №6. Преди там се е намирала редакцията на списание "Море". Къщата е била работно или любимо място на Христо Фотев, Недялко Йорданов и цялата творческа интелигенция на града. Това я прави много подходяща за интелектуални занимания, а тя си има и много уютен двор.

Новото куиз предизвикателство е предназначено не само за младите по възраст, но и за тези по душа! То изисква много добра концентрация, активиране на всички сиви клетки и креативно мислене. ДоброТворците на Бургас са ви приготвили специална викторина. Въпросите са подходящи за всички будни и любознателни граждани. Участието е безплатно, регистриралите се екипи ще получат сувенири на "Бургас харесва младите", а за победителите са осигурени специални награди.
Позволено е максимум 6 души да участват в един отбор.

Трябва да си направите предварителна регистрация тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjLdoI-ZCRFBOY6oifVuGUrvAwmagzs_X2KqIlpq2YoplP6w/viewform  

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2048 последна промяна: 11:36:54, 25 август 2020