Представиха новия официален партньор на волейболния клуб „Нефтохимик 2010“

петък, 18 септември 2020
Публикувано от: Радостин Рачев

През следващите три години волейболният шампион ВК "Нефтохимик 2010"ще има нов официален спонсор. Това е водещата българска гейминг компания WINBET. Според споразумението, сключено между компанията и петкратните шампиони на България по волейбол, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на ВК "Нефтохимик 2010" по време на всички техни мачове от националното първенство, турнира за Купата на България и срещите от европейските клубни турнири, както и в залата на отбора.

Това стана ясно на пресконференция в Спортна зала "Младост", в която участваха кметът Димитър Николов, председателят на УС на ВК "Нефтохимик 2010" Огнян Томов, Десислава Колева-Иванова - маркетинг мениджър на WINBET и старши треньорът на отбора Николай Желязков, председателят на комисията по "Спорт" в Общинския съвет Йордан Георгиев, част от другите спонсори Павел Бошнаков и Красимир Киров.

"Волейболът е знаков спорт за Бургас, а успехите на "Нефтохимик 2010" носят много радост на местната публика. В това неспокойно време финансовата стабилност ще даде перспектива за изпълнение на дългосрочните планове на клуба. Затова подкрепата на WINBET е ценна и важна. Вярвам, че скоро ще станем свидетели на нови успехи на бургаския волейбол не само на местно, а и на международно ниво", заяви кметът на община Бургас Димитър Николов по време на събитието.

"Подкрепата за българския спорт е основна част от философията зад марката WINBET и за нас е чест да бъдем партньори на най-успешния и най-прогресиращия волейболен клуб в България през последните години - "Нефтохимик 2010". Сигурна съм, че днес поставяме началото на дългосрочно партньорство, което ще помогне както за развитието на клуба, така и за развитието на волейбола и на спорта в Бургас като цяло", коментира маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева -  Иванова.

"За нас като водещ клуб във волейбола е въпрос на чест да си партнираме с водещата българска гейминг компания WINBET. Големите цели на отбора са още успехи в България и, разбира се, да направим пробив в Европа, като партньорството с WINBET е от съществено значение за постигането на тези цели", сподели по време на събитието Огнян Томов, президент на ВК "Нефтохимик 2010".

Споразумението също така предвижда специални бонуси за клуба, в зависимост от представянето на отбора в различните състезания. Играчите на ВК "Нефтохимик 2010" ще участват в промоционални активности на компанията, като са предвидени и специални промоции за публиката на домакинските мачове на отбора.

От 26 септември до 2 октомври воденият от треньора Николай Желязков тим ще участва в два квалификационни турнира от Шампионската лига в Австрия. Нашите са в група с местния "Задруга" и руският гранд "Динамо"-Москва, който от новия сезон се подсили с капитана на българския национален отбор Цветан Соколов.

Новите екипи на отбора на "Нефтохимик 2010" бяха представени от капитана Николай Николов, близнаците Георги и Валентин Братоеви и либерото Ивайло Лалов.

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2694 последна промяна: 14:08:36, 18 септември 2020