„Бебе Зона“ отваря врати във Флората

петък, 25 септември 2020
Публикувано от: Радостин Рачев

За трета поредна година Бургас ще бъде домакин на най-голямото за югоизточна България специализирано търговско изложение за бременни жени и семейства с малки деца "Бебе Зона".  На 26 и 27 септември в Експозиционен център "Флора" бургаските семейства и гостите на града ще могат да се запознаят, тестват и закупят на място стоки и услуги директно от водещи производители и вносители в България.

Част от изложението "Бебе Зона" ще бъде и училище за бременни и родители "Мама знае най-добре". Лекционната програма на училището ще продължи и през двата дни на изложението и ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането, отглеждането на бебето, както и за физическото и психическото здраве на майката. Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки и психолози. По време на двудневния курс ще бъдат разиграни и томболи с подаръци, осигурени от изложителите.

Много игри с награди очакват посетителите и на самите щандове на изложителите, където освен да печелят ще могат да пазаруват с отстъпки. Две големи награди ще бъдат разиграни и в края на двата дни на изложението. Ваучер за покупка на детски стоки на стойност 400 и Фотопринтер Canon. Единственото условие за участие в големите томболи, е да попълните формуляр на място и да присъствате по време на тегленето.

И през тази година "Бебе Зона" запазва традицията си да е изложение с кауза. Основна част от изложението отново ще бъде кампанията "От мама за мама", която се осъществява с подкрепата на Община Бургас и има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение със стоки от първа необходимост. До момента благодарение на големите сърца на майки от цялата страна кампанията е успяла да подпомогне над 80 семейства с малки деца. Условията за даренията може да намерите тук: https://bit.ly/3iQGKCf

Търговското изложение "Бебе Зона" е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа на 26-и септември и от 10:00 до 16:00 часа на 27-и септември.

Подробна информация за изложение "Бебе Зона" може да намерите тук: и тук: https://bit.ly/3hLWMMB и тук https://bit.ly/31Tqv18

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 3087 последна промяна: 11:57:34, 25 септември 2020