Зам.-министър Зорница Русинова ще проведе работно посещение в Бургас от 16 до 19 октомври

сряда, 14 октомври 2020
Публикувано от: Стефан Минчев

Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще проведе работно посещение в Бургас от 16 до 19 октомври 2020 г.

На 16 октомври (петък), от 9:30 часа, зам.-министър Русинова ще се срещне с ръководството на фирма "М-Бус" ООД, която успешно изпълнява проекти по мярката 60/40 - "Краткосрочна подкрепа за заетост в отговор на пандемията от COVID-19" и "Заетост за теб" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". В срещата ще участват още директорът на Регионалната служба по заетостта в Бургас г-жа Пенка Кирилова и директорът на Бюрото по труда в Бургас г-н Живко Янакиев. Тя ще се проведе в Автогара Юг на пл. "Царица Йоанна". Предвидено е изявление за медиите. 

По-късно през деня, от 14:00 часа, зам.-министър Русинова ще проведе работна среща с екипите на "Патронажна грижа" от общините Бургас, Камено, Малко Търново, Средец, Поморие и Айтос. Тя ще е в сградата на "Патронажна грижа" - Бургас на адрес: ул. "Странджа" №15-19. Предвидено е изявление за медиите.

На 19 октомври (понеделник), от 13:00 часа, стартира кампанията за раздаване на индивидуални пакети с хранителни продукти на хора с увреждания или с ниски доходи под линията на бедност в област Бургас. Зам.-министър Зорница Русинова и г-жа Милена Енчева - директор на дирекция "Международно сътрудничество, програми и европейска интеграция" в АСП, също ще се включат в кампанията в социалната трапезария на БЧК на адрес: ул. "Оборище" №95. Предвидено е изявление за медиите.

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2237 последна промяна: 15:01:18, 14 октомври 2020