„Заливът на тишината“ е днешното заглавие на „Синелибри“ - Бургас

петък, 23 октомври 2020
Публикувано от: Димитър Шишманов
1

"Заливът на тишината" е днешното заглавие на "Синелибри", което ви очаква в залата на клуб "Модерен театър" точно в 19:00 ч. Някои тайни отекват цял живот - така може да се обобщи сюжетът на този умопомрачителен трилър с хичкоковски привкус, с Олга Куриленко и Клаес Банг ("Квадратът") в главните роли.

 

Розалинд е заподозряна в убийството на сина си, но съпругът й Уил е убеден в нейната невинност. Докато не изплува опустошителна истина за миналото й, която я свързва с друго неразплетено престъпление... Режисьор на лентата е Пола ван дер Оест, сценарист - Карълайн Гудол. Адаптацията е по романа на Лиза Сейнт Обин де Теран, а в звездния състав ще видим още Брайън Кокс, Алис Кридж, Дънкан Дъф и др.

Вижте повече за филма тук:

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=HFyupSDAASk

 

Анотация: Розалинд и Уилям имат всички основания да бъдат щастливи: красиви и млади са, тя е актриса, а той - графичен дизайнер. Решават да посетят отново Сестри Леванте на Италианската Ривиера, където някога са прекарали медения си месец. Оказва се обаче, че там ги е завела параноята. Тихият ужас от онова, което може да се случи с двамата, ако някой разбере за бебето им Амадео, чиято идентичност и дори чието съществуване е в основата на болестта на Розалинд.

 

"Заливът на тишината" (Великобритания 2020), The Bay of Silence (оригинално заглавие: The Bay of Silence), 93 мин.

 

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1591 последна промяна: 17:03:03, 23 октомври 2020