ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПОДГОТОВКАТА НА ПРОЕКТ ЗА: „ИЗГРАЖДАНЕ НА СОЦИАЛНИ ЖИЛИЩА В ЗОНА "Д" Ж.Р МЕДЕН РУДНИК"

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПОДГОТОВКАТА НА ПРОЕКТ ЗА: „ИЗГРАЖДАНЕ НА СОЦИАЛНИ ЖИЛИЩА В ЗОНА "Д" Ж.Р МЕДЕН РУДНИК"

Публикувано на: четвъртък, 13 декември 2018
Валидно до: четвъртък, 20 декември 2018, 12:02

 

ПОКАНА
ЗА УЧАСТИЕ В ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПОДГОТОВКАТА НА ПРОЕКТ ЗА: "ИЗГРАЖДАНЕ НА СОЦИАЛНИ ЖИЛИЩА В ЗОНА "Д" Ж.Р МЕДЕН РУДНИК"
и
ОБСЪЖДАНЕ НА ЖИЛИЩНАТА ПОЛИТИКА НА ОБЩИНА БУРГАС  

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Община Бургас има удоволствието да Ви покани за участие в публично обсъждане, свързано с подготовката на проект за: "Изграждане на социални жилища в зона "Д" ж.р. Меден рудник, гр. Бургас" и обсъждане на жилищната политика на общината.

Проектът е включен в Инвестиционна програма на Община Бургас, процедура "Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020" по приоритетна ос 1 "Устойчиво и интегрирано градско развитие" на ОП "Региони в растеж" 2014-2020 г.

Цeлтa нa пpoeĸтнoтo пpeдлoжeниe e paзpaбoтвaнe нa ycтoйчив и интeгpиpaн мoдeл зa пoвишaвaнe нa жизнeния cтaндapт нa лица в нepaвнocтoйнo пoлoжeниe, чpeз ocигypявaнe нa paвeн дocтъп дo cъвpeмeнни жилищни ycлoвия и cъздaвaнe нa пpeдпocтaвĸи, зa coциaлнoтo им пpиoбщaвaнe, мoтивaция зa активнo вĸлючвaнe в oбщecтвeния живoт и професионалната им реализация. Целта на проекта е и увеличаване на крайно недостатъчния общинския жилищен фонд.

В рамките на проекта се предвижда изграждане и оборудване на многофамилна жилищна сграда с пет секции /4 двуетажни и 1 триетажна/ и капацитет от 47 апартамента с възможност за настаняване на около 120 представители от целевата група.

Събитието има за цел да представи информация, относно основните цели и задачи при изпълнение на проектното предложение, както и постигане на конструктивен диалог за оптимални резултати между всички заинтересовани страни.

Публичното обсъждане ще се проведе на 20.12.2018г. от 18.00ч. в заседателната зала на Община Бургас, ул. "Александровска" № 26, ет. 1

 

 


свали като pdf разглеждания: 1011 последна промяна: 13:45:58, 21 март 2019