Обяви и съобщения

Нов пункт за раздаване на храна на Детска кухня

Нов пункт за раздаване на храна на Детска кухня ще бъде открит в к/с "Меден Рудник". Той ще бъде разположен в Детския център, който се намира в парка на междублоковото пространство до бл.71. Официалното откриване на новия щанд за раздаване на храна ще бъде на 01.03.2012 г. от 10.30 ч. с кратка беседа за рационално и пълноценно детско хранене и среща с родители.

прочетете повече

Лекарствени продукти за военноинвалиди, военнопострадалите и ветерените от войните се получават в следните аптеки:

  Лекарствени продукти за военноинвалиди, военнопострадалите и ветерените от войните се получават в следните аптеки: 1. Аптека "Кедър 1" - ул. "Фердинандова" №5 /в сградата на "Водната палата"/2. Аптека "Кедър 5" - ул. "Александровска" №83 /до ТД "Приморие"/3. Аптека "Кедър 4" - ул. "Александровска" №147 /срещу РЗИ/4. Аптека "Кедър 3" - к/с "Меден Рудник" бл.436, партер

прочетете повече

Необходими документи за финансово подпомагане на процедури "Ин витро"

За актуална информация на сайта на Общински съвет, раздел Комисия "Инвитро"

прочетете повече

Информация за поставените на територията на Община Бургас устройства на мобилни оператори

Информация за поставените на територията на Община Бургас антени, базови станции и други на Космо България Мобайл ЕАД можете да намерите ТУК. Информация за поставените на територията на Община Бургас антени, базови станции и други на БТК АД можете да намерите ТУК. Списък на протоколи от измервания за обектите на Космо България Мобайл ЕАД и БТК АД можете да намеритеТУК.

прочетете повече