150 грации от 5 държави ще спорят за приз „Жулиета Шишманова“, Боряна Калейн и националния ансамбъл с демонстративни съчетания

Размер на шрифта: A A A Назад
Петък, 19 Август 2022
Публикувано от: Радостин Рачев
150 грации от 5 държави ще спорят за приз „Жулиета Шишманова“, Боряна Калейн и националния ансамбъл с демонстративни съчетания

150 грации от 5 държави – Германия, Естония, Украйна, Португалия и България ще спорят на международния турнир по художествена гимнастика за приз „Ж.Шишманова“, който ще се проведе днес, петък и в събота в зала „Младост“. Входът е свободен.

Организатор е клуб „Черноморец“ с подкрепата на Българската федерация и Община Бургас.

Днес турнирът стартира в 12:30 часа. На килима ще видим девойките младша възраст. Тяхното награждаване е в 14:30 часа.

Девойките старша възраст и жените индивидуално ще започнат своите съчетания в 16:00 часа, със специалното участие на топ гимнастичките ни Боряна Калейн и Стилияна Николова, както и на националния ансамбъл – жени.

Официалното откриване на международния турнир за приз „Жулиета Шишманова“ е утре, събота от 11:00 часа. Веднага след това демонстративни съчетания ще изиграят Боряна Калейн, Стилияна Николова и националния отбор от ансамбъла при жените.

Ще бъдат наградени и изявени треньори и деятели в художествената гимнастика във връзка с кръгли годишнини.

Надпреварата от турнира ще продължи в 13:00 часа с изпълнения на ансамблите за девойки младша и старша възраст и жени, а закриването е насрочено за 15:00 часа.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1074 Последна промяна: 11:23:22, 19 август 2022