450 деца от България, Румъния, Молдова и Чехия идват в Бургас на голям турнир по плуване

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 27 Април 2023
Публикувано от: Стефан Минчев
450 деца от България, Румъния, Молдова и Чехия идват в Бургас на голям турнир по плуване

450 деца от България, Румъния, Молдова и Чехия ще вземат участие в предстоящия Международен турнир по плуване Swimming Talent Cup. Той ще се проведе от 28 до 30 април в най-модерния плувен комплекс у нас – „Парк Арена ОЗК“.

Организатор на юбилейното десето издание на надпреварата е СКПС „ВИТОША“, със съдействието на Община Бургас. Ще бъдат отличени най-добрите състезатели в отделните възрастови групи. За всички участници пък са предвидени много изненади и подаръци, същото се отнася за родителите, които ще подкрепят своите деца от трибуните.

Откриването на турнира е на 28 април, точно в 16:00 часа. По случай юбилейното десето издание видео поздрав към неговите организатори и участници отправиха златните момичета на българската художествена гимнастика Стефани Кирякова, Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова, младите звезди на българското плуване Йосиф Миладинов и Габриела Георгиева, световноизвестната ни волейболистка Елица Атанасиевич и най-добрата българска лекоатлетка Ивет Лалова.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1958 Последна промяна: 09:44:56, 27 април 2023