50 фирми заявиха участие във „Флора 2023“, но може още – записването е до края на март!

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 21 Март 2023
Публикувано от: Стефан Минчев
50 фирми заявиха участие във „Флора 2023“, но може още – записването е до края на март!

Цветното изложение „Флора“ няма да е същото без участието на частния бизнес, без конкуренцията между фирми и аранжори, стараещи се да направят своя кът най-атрактивен. Община Бургас кани всички тях да се запишат за новото издание.

Тази година изложението ще се проведе в дните от 28 април до 8 май. Производители и вносители на цветя и растителност, градински инвентар и техника, могат да изпращат заявки и да получат подробна информация на имейл [email protected] и телефон 0882 12 10 01. 50 фирми вече потвърдиха участие. Записването ще тече до 1 април.

Цветното изложение „Флора“ винаги привлича хиляди посетители от страната и чужбина. Община Бургас отново ще се постарае да организира нещата така, че да са доволни и те, и фирмите, които излагат и продават своята стока.

Както винаги, в периода на изложението, освен търговски щандове, заредени с пролетни цветя, луковици, дръвчета и екзотични растения, ще бъдат разгърнати и външни изложбени площи, където фирмите участници и флористи от цялата страна ще подредят цветни арт инсталации и атрактивни аранжировки.

В работната програма на събитието вече са заложени десетки демонстрации, майсторски класове и презентации.
Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от „Флора 2023“, ще се публикуват периодично в събитието:

ФЛОРА БУРГАС 2023 - ХХХVIII НАЦИОНАЛНА ИЗЛОЖБА НА ЦВЕТЯ | Facebook

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2044 Последна промяна: 10:55:15, 22 март 2023