Ако бургаски фирми искат да работят с Казахстан, включете се във форума

Четвъртък, 18 Февруари 2021
Публикувано от: Димитринка Костадинова
Th10_prbig_2083.jpg

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и нейният казахстански партньор - Фондът за развитие на предприемачеството (DAMU), организират съвместно на 17 март 2021 г. онлайн бизнес форум. Ще се търсят допирните точки при възможностите за двустранно търговско и инвестиционно сътрудничество.

Събитието ще се проведе под егидата на Експортен хъб България. Целта е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между България и Казахстан и да се разкрият нови възможности за търговско и производствено взаимодействие.

Представителите на българския бизнес ще имат възможност да осъществят преки контакти с потенциални партньори от Казахстан. Поканени за участие в онлайн бизнес форум са български фирми от следните сектори на икономиката: транспорт и логистика, селско стопанство и хранително-вкусови технологии, туризъм, геологопроучвателна дейност, възобновяеми енергийни източници (ВЕИ), фармация, медицина и др. Работен език на срещата - английски.

Желаещите да се включат в събитието следва да се регистрират на следния линк – https://forms.gle/cApzKc7TxJdKs6hx5  – най-късно до 25.02.2021 г.

След регистрация всички участници ще получат проект на програма, код за достъп до онлайн платформата, на която ще се проведе форумът, и актуален списък на казахските фирми до 2 дни преди събитието. Допълнителна информация бихте могли да получите на: https://www.sme.government.bg/?p=53285.

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3957 Последна промяна: 16:56:58, 18 февруари 2021