Александър Урумов представя книгата си „Пътят към Армагедон“ в Библиотеката

Размер на шрифта: A A A Назад
Петък, 31 Март 2023
Публикувано от: Димитър Шишманов
Александър Урумов представя книгата си „Пътят към Армагедон“ в Библиотеката

Александър Урумов ще представи книгата си „Пътят към Армагедон“ в Центъра за съвременно изкуство и библиотека.

Срещата ще се проведе на 3 април, понеделник, от 18:00 часа в Конферентна зала "Акад. Константин Петканов".

„Пътят към Армагедон“ е мащабен поглед върху генезиса и технологията на джендър идеологията, заедно с тревожните въпроси, които тя предизвиква.

Историческият български принос срещу чудовищната по своя замисъл Истанбулска конвенция, дехуманизирането на Европа, глобалистката атака срещу християнството и срещу националната държава, битката за умовете и душите на хората днес - това са част от проблемите, които са детайлно разгледани в „Бутон в мозъка - от Едемската градина до Истанбулската конвенция”.

Този първи том от трилогия под заглавието „Пътят към Армагедон” поставя въпроса за технологичния контрол - кой, защо и как иска да подчини умовете на хората, „възпитавайки“ ги в „новото нормално”, което нито е ново, нито е нормално.

Джендър идеологията като опит за дълбочинно преформатиране на човешката личност и като най-страшната заплаха за човечеството на XXI век - всичко това читателят може да намери в книгата, която авторът определя като книга-напомняне и предупреждение.

Книга, в която най-важното е борбата на ценностите, на добро и зло през библейски и метафизичен до съвременен информационно-технологичен план.

Прочитът на книгата дава отговор на въпросът и за джендър идеологията като безпрецедентна атака срещу фундамента на човешката цивилизация, за посегателството най-вече към душите на децата и защо иска да разруши националните държави в Европа и света.

Входът за събитието е свободен.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1585 Последна промяна: 11:11:06, 03 април 2023