Асът на СКРА-Белхатов Александър Атанасиевич пропуска мача с „Нефтохимик 2010“ тази вечер в зала „Младост“

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 11 Януари 2022
Публикувано от: Радостин Рачев
Асът на СКРА-Белхатов Александър Атанасиевич пропуска мача с „Нефтохимик 2010“ тази вечер в зала „Младост“

Един от асовете на полския гранд "СКРА"-Белхатов - Александър Атанасиевич пропуска първия осминафинален мач от европейските клубни турнири срещу „Нефтохимик 2010“, който е тази вечер от 19:00 часа в зала „Младост“.

Общо шестима от деветкратния шампион на Полша са дали положителни тестове за КОВИД-19 преди излитането на отбора от Варшава и не пристигнаха в Бургас. Освен диагонала Атанасиевич, липсва и разпределителят Гжегож Ломач. Затова пък зрителите в залата ще видят в игра останалите от звездната селекция на тима от Белхатов – холандецът Дик Коой, иранецът Милад Едигапур, високоръстовите полски центрове Биенек, Клос и естонецът Тат, като всичките са национали на своите страни.

В понеделник вечерта първо тренировка в зала „Младост“ проведоха бургаските волейболисти, а след тях и поляците, водени от треньора Слободан Ковач.

„С него ни свързва старо приятелство и съперничество на полето“, заяви наставникът на „Нефтохимик 2010“ Николай Желязков. Бъдещият старши треньор на националния отбор на България разкри, че няма проблеми с контузени или болни състезатели.

Билетите за вход за мача са 4 лева, а за ученици и пенсионери по 2 лева. Задължително е и притежанието на зелен сертификат.

 

Текст: Велизар Маджаров

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 580 Последна промяна: 10:00:41, 12 януари 2022