Атрактивно видео показва достойнствата на програмата за ранно чуждоезиково обучение в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 12 Октомври 2021
Публикувано от: Радостин Рачев
Атрактивно видео показва достойнствата на програмата за ранно чуждоезиково обучение в Бургас

Ново атрактивно клипче показва предимствата и резултатите от въведената преди 6 години иновативна програма за ранно чуждоезиково обучение за децата в предучилищна възраст в бургаските детски градини и училищата. Програмата, която стартира през 2015 г. по идея на кмета Димитър Николов, вече е обхванала повече от 3600 деца в 132 градински групи и 1780 ученици в 83 групи от начален етап на обучение.

Тя дава възможност за напълно безплатно обучение по английски език на децата в ранна възраст и подготовката им за надграждане на тези чуждоезикови знания в по-горен етап на тяхното образование. Под формата на забавление, използвайки различни песни, танци и игри, децата усвояват базисните знания и умения по английски език.

В реализацията на програмата са включени 42-ма висококвалифицирани преподаватели по английски език, които предлагат качествено обучение по най-съвременни методи и използвайки предимствата на интерактивните технологии. Така се осъществява плавния и успешен преход към изучаване на езика през всички следващи етапи на образование от училището до университета.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1468 Последна промяна: 17:08:50, 13 октомври 2021