Атрактивно видео показва всички полезни услуги, предоставяни от Домашен социален патронаж - Бургас /ВИДЕО/

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 2 Февруари 2021
Публикувано от: Радостин Рачев
Атрактивно видео показва всички полезни услуги, предоставяни от Домашен социален патронаж - Бургас /ВИДЕО/

Атрактивен и информативен видео клип показва многобройните полезни услуги и дейности, които предоставя Домашният социален патронаж в Бургас. Чрез видеото всички хора, които имат необходимост от една или няколко социални услуги, могат да се запознаят с тях и да кандидатстват за получаването им.

Домашен социален патронаж - Бургас единствен в страната предлага комплексни социални услуги, като домашно посещение от лекар специалист, мобилен лаборант, консултации с психолог и социален работник, грижа от медицинска сестра, рехабилитатор, домашен санитар и личен асистент, доставка на топла храна и поддръжка на дома.

Към настоящия момент Домашен социален патронаж - Бургас разширява всяка година своя капацитет и дейност и вече обслужва над 1500 лица с увреждания и възрастни хора на територията на 18 населени места – Бургас, Българово, кв. Крайморие, Горно Езерово, Долно Езерово, Лозово, Рудник, Черно море, Банево, Ветрен, Сарафово, с. Миролюбово, Маринка, Твърдица, Братово, Равнец, Извор и Брястовец.

Развитието на услугата върви в синхрон с обновяването на базата, техниката и автопарка на Домашния социален патронаж, чрез който се превозва топлата храна до нуждаещите се. В момента са налични 11 товарни автомобила, като през тази година ще бъде закупен и нов товарен електромобил.

Нууждаещите се могат винаги да получат информация или да заявят услуга на телефони: 056 813 463 за "Хранене и доставка", на 056 700 902 за "Патронажна грижа" или 056 862332 за най-новата услуга - "Асистентска подкрепа". Затова и мотото на Домашен социален патронаж - Бургас е: „С усмивка и грижа към хората в нужда!“.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2115 Последна промяна: 09:55:01, 03 февруари 2021