Българо-турски дамски бизнес форум насърчава сътрудничеството и подкрепя женското предприемачество

Размер на шрифта: A A A Назад
Петък, 26 Май 2023
Публикувано от: Стефан Минчев
Българо-турски дамски бизнес форум насърчава сътрудничеството и подкрепя женското предприемачество

Българо-турският дамски бизнес клуб, в партньорство с Община Бургас, Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия и Българо-турската търговско-индустриална камара, обявява предстоящия Българо-турски дамски бизнес форум. Събитието ще се проведе на 27 май, от 10:00 часа, в Експозиционен център "Флора" в Бургас.

Форумът ще насърчи срещи на бизнес дами от България и Турция, създавайки възможности за структурирано B2B взаимодействие. Участниците от различни сектори, като текстил, мода, конфекция, храни и напитки и туризъм, ще имат възможност да споделят контакти, опит и вдъхновение.

В съответствие с темата на тазгодишното събитие, което отбелязва Годината на жената-предприемач, Българо-турският дамски бизнес форум цели да отдаде заслуженото признание на жените, които успешно ръководят своите бизнеси или се ангажират с обществена дейност. Събитието представя отлична възможност за насърчаване на сътрудничеството между двете държави, създаване на нови приятелства и полезни бизнес партньорства, както и обмен на идеи и актуални бизнес тенденции с експерти от различни области.

Г-жа Салиха Емин, председател на Българо-турския дамски бизнес клуб, изрази своето вълнение по повод предстоящия форум, като заяви:

"Ние вярваме в силата на женското предприемачество и позитивния му принос за обществото. Това събитие служи като платформа за жените да се свързват помежду си, да се учат една от друга и да намерят възможности за развитие и успех в своите отрасли."

Форумът е подкрепен от SeeNext и SeeNews.

За присъстващите дами е осигурена изненада от шеф Андре Токев, който ще приготви обяд специално за тях.

Регистрацията за Българо-турския дамски бизнес форум е отворена за всички заинтересовани участници от България и Турция. За да гарантирате своето място, регистрирайте се на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfl86-Q9AmBuTaw55OxRDgscODyTFtxTmm0lidbQoDnSqwK2g/viewform?usp=pp_url

или изпратете имейл на [email protected].

Не пропускайте тази уникална възможност да се свържете с вдъхновяващи бизнес дами, да разширите професионалната си мрежа и да спомогнете за заздравяването на българо-турските бизнес връзки.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1877 Последна промяна: 12:10:12, 26 май 2023