Бургас награждава таланти в палитра от изкуства в „Аз имам дарба“ 

Четвъртък, 20 Юни 2024
Публикувано от: Димитър Шишманов
Конкурс "Аз имам талант"

Юнският национален конкурс „Аз имам дарба“, който се провежда за 11-та поредна година, събира деца, ученици, студенти на 20 и 21 юни.
През целия ден на 20 юни, от 9.30 до 16.30 ч., журито ще оценява актьори, певци, танцьори, манекени, модели, художници, които участват в конкурса. В 18.00 ч. на открита сцена "Охлюва" започва голямото награждаване с участието на лауреатите в конкурса. На следващия ден наградените в раздел "Литература", приятели на конкурса и организатори отпътуват за остров Света Анастасия, където от 11.00 ч. започва поетично четене на най-добрите произведения на сцената. Входът е свободен за всеки любител на изкуствата. Тази година темата на конкурса е „Мирът“. 
Организатори на конкурса са Конфедерацията на българските писатели и театър "Веселие", с любезното съдействие на Община Бургас и Културен център „Морско казино“. Сред журито са личностите Златка Ставрева-почетен гражданин на Бургас, певица и организатор на редица конкурси; Мария Москова - ТВ „Канал 0“;  Атанасия Петрова - организатор и водещ; Владо Спасов- шоумен, мъжката половина на  дует "Бургас", Биляна Байчева и Пенка Барозова от Конфедерацията на българските писатели; Емилия Николова - художник и поет; Таня Стоянова –художник; Захари Чернев – певец, и др. Станислав Марашки - председател на Конфедерацията на българските писатели, професор Севдалина Турманова и Атанасия Петрова ще поднесат приветствия към всички участници на награждаването в 18.00 ч. на открита сцена "Охлюва".


 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 472 Последна промяна: 09:53:11, 20 юни 2024