Бургас се включва в кампанията „Влез в мрежата“

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 3 Август 2021
Публикувано от: Мариета Ханджиева
Бургас се включва в кампанията „Влез в мрежата“

Бургас се включва в кампанията „Влез в мрежата“ на Програма „Развитие на човешките ресурси“ (2021-2027). Събитието ще се проведе от 18:00 часа на 7 август (събота) пред Експозиционен център „Флора“ в Морската градина.

Партньори на програмата са Община Бургас, ОП „Летен театър, фестивали и концерти“, Експозиционен център „Флора“, Младежки културен център-Бургас, Танцово студио „29“, „Бургас харесва младите“, Областен информационен център-Бургас и Бюрото по труда в морския град. Водещи на събитията от кампанията „Влез в мрежата“ са актьорите Александър Кадиев и Катерина Евро.

Общо седем български града са част от кампанията „Влез в мрежата“ – Пловдив, Русе, Варна, Стара Загора, Бургас, Сандански и София. Събитията са част от Конференцията за бъдещето на Европа. Целите на кампанията „Влез в мрежата“ са да демонстрира по забавен начин важността от адекватни дигитални умения и да събере предложенията на българските граждани за бъдещето на Европа. Предложенията за бъдещето на Европа ще бъдат събрани чрез анкети на място и в уебсайта на програмата, след което ще бъдат обобщени и изпратени на Европейската комисия.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2619 Последна промяна: 11:40:31, 09 август 2021