Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект

Вторник, 21 Май 2024
Публикувано от: Стефан Минчев
Изображение 1073833

Национален форум EduBurgas е инициатива на РУО-Бургас и Община Бургас, която има за цел да създаде пространство за диалог между образователните експерти и заинтересованите страни за промотиране на иновации в българското училище и повишаване качеството на образованието. Второто му издание „Вдъхновители на образователни трансформации“ е посветено на две изключително важни теми, вълнуващи както учениците, така и техните учители:

* „Изкуственият интелект – предизвикателства и възможности“ 

* „Социално – емоционално учене“

EduBurgas ще се проведе на 29 – 30 май в Конгресния център.

Очакват ви два вълнуващи дни, в които ще се срещнете с експерти в двете направления, отново ще има и много практически работилници. Във фоайето на Конгресния център ще ви очакват представители на компании и образователни организации.

Част от панелистите са: Петър Петров – главен директор по изкуствен интелект в „Eleven”, Наталия Митева – заместник-министър на образованието и науката, проф. Станимир Стоянов е професор във Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, а останалите можете да видите тук: Вдъхновители/Панелисти 2024 – EDUBurgas

Сайт на EduBurgas : EDUBurgas – Вдъхновители на образователни трансформации

 

 

 

Файлове:

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 932 Последна промяна: 10:08:12, 21 май 2024