Бургас ще е домакин на Международен отборен турнир по плажен тенис

Понеделник, 20 Май 2024
Публикувано от: Димитър Шишманов
Международен отборен турнир по плажен тенис

На 01 и 02 юни на арената за плажни спортове, която се намира на Северния плаж в Бургас, ще се проведе Международен отборен турнир по плажен тенис за мъже, жени и ветерани. 
Всеки отбор ще се състои от 10 - 12 души, от които минимум две мъжки двойки, една женска и една двойка от ветерани с възраст 50 + години. 
Паралелно с отборната надпревара ще бъдат проведени и два турнира за деца до 14-годишна възраст. 
Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис. Той ще бъде проведен в две отделни категории – PRO и AMATEURS. 
Подалите заявка участници са 
Повече от 100 състезателя от Бургас, Варна, София, Русе, Равда, Добрич, Лозенец, Молдова, Азербайджан, Русия и други са подали заявка за участие в надпреварата. 
Турнирните мачове ще се провеждат на новоизградената бийч арена Бургас на минимум 8 игрища. Турнирът се явява откриване на летния спортен сезон в Бургас и на календара на турнирите по плажен тенис, като в него участие ще вземат най - добрите играчи на България в този спорт. 
Зрителите ще станат свидетели на майсторски изпълнения, напрегнати разигравания, много забавления, усмивки и добро настроение.
 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 491 Последна промяна: 11:40:31, 21 май 2024