“БУРГАС вдъхновява с усмивки" улови над 3000 радостни момента

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 27 Септември 2022
Публикувано от: Анелия Казакова
“БУРГАС вдъхновява с усмивки

Пилотното издание на кампанията “БУРГАС вдъхновява с усмивки "/"BURGAS INSPIRES YOU with SMILES" добави позитивна енергия и съдържание към бранда „БУРГАС – вълнуващ и артистичен“.

В Световния ден на усмивката, първият петък на октомври – 7 октомври, пъзелът от снимки - „БУРГАС ВДЪХНОВЯВА С УСМИВКИ“ ще се разпространи по институции, спирки, автобуси и ще се ползва за бъдеща визуална комуникация на бранда Бургас. И това е още един повод за усмивка, защото заедно правим нашия град любим за всички, а за туристите още по-приятен и желан.

Проектът се реализира със съдействието на Фонд „Култура" на Община Бургас.
 

Идеята да се покаже най-усмихнатото лице на Бургас вдъхнови много бургазлии и гости на града, които споделиха най-щастливите си снимки от емблематични локации като Гарата, Часовника, Моста , Морската градина.

През целия септември слушателите на радио MIXX и Радио 1 получаваха ежедневни предизвикателства в играта "Ловци на усмивки", изпращаха снимки и заразяваха  с доброто си настроение. Обичани бургазлии подкрепиха кампанията. Любимият глас на България - Гергана Стоянова, застана зад каузата като лице и глас. Снимки и послания ни изпратиха талантливият диригент Георги Милтиядов, Владо Димов – обичан бургаски изпълнител, тази година с втора награда в "Бургас и Морето", младата изпълнителка Тиара, харизматичният изпълнител Искрен Пецов, младите и талантливи бургаски спортисти Даниел Узунов – национален състезател по фрирайдски, Росана Морчева - многократна шампионка по уиндсърф,  републикански шампион. Всички те дадоха пример със своите щастливи моменти и провокираха последователите си също да станат част от усмихнатата кампания.

Бургас показа, че е прекрасен за живеене град, любим за всички не само заради морето, но и заради усмихнатите хора, които живеят и гостуват в него.
В разговорите с личностите, подкрепили "BURGAS INSPIRES YOU with SMILES", стигнахме до логичната истина, че човек може да се научи да се усмихва. И даже трябва.

Слушателите на радио MIXX и Радио 1 показахa огромно желание да бъдат в общия пъзел на усмихнатата снимка на града ни. И малки, и големи цял месец зареждаха дните си с  лъчезарни моменти.

Успяхме емпирично да проверим факта, че усмивката е заразна. Слушателите чуха много от усмивките на водещите. Не само заради наградите ни ( специални бисквити / торти с емотикони  от сладкарски бутик Аstrea.bg), а защото усмивката се чува. Нищо, че е тиха и беззвучна, тя влияе на целия тон на комуникацията. И е здраве - затова и аптеки "АФИА" също подкрепиха каузата.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1282 Последна промяна: 10:59:43, 28 септември 2022