„Бургасбус“ дезинфектира своите автобуси след всеки курс

Понеделник, 29 Март 2021
Публикувано от: Стефан Минчев
thumb_c24cccf765717d48676e19b9a8a8e56e.jpg

В продължение на политиката си за прилагане на противоепидемичните мерки, през изминалите дни всички автобуси и тролейбуси на „Бургасбус“, извършващи редовни градски, междуселищни, случайни и специализирани превози, бяха обработени с двукомпонентен препарат, осигуряващ дълготрайна антимикробна защита чрез нанопокритие.

Освен това дружеството продължава стриктно да прилага серия от превантивни мерки за борба с разпространението на коронавирусната инфекция. Във всички превозни средства има диспенсъри с дезинфекционен разтвор на разположение на пътниците. След всеки курс се почистват често докосваните повърхности в тях. Ежедневно се извършва обработка и на всички касови салони и терминали. За всички служители, имащи пряко отношение към обслужването на пътниците, има осигурени лични предпазни средства.

От „Бургасбус“ призовават своите клиенти да постъпват отговорно, да се качват с маски,  да спазват лична и обществена хигиена, по възможност да приготвят точно пари за закупуване на билети от шофьори или кондуктори.

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1336 Последна промяна: 10:17:57, 30 март 2021