Бургаски четвъртокласници посетиха национални туристически обекти, като награда от общинската игра „Опознай Бургас“

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 15 Юни 2021
Публикувано от: Радостин Рачев
Бургаски четвъртокласници посетиха национални туристически обекти, като награда от общинската игра „Опознай Бургас“

Учениците от IVБ клас на Средно училище „Епископ Константин Преславски“ – Бургас и техните учители Стефка Богданова и Йорданка Ненчева посетиха част от  „100-те национални туристически обекта в България“, като награда от Община Бургас от играта „Опознай Бургас“.

Малките ученици и техните ръководители разгледаха Аладжа манастир „Света Троица“ край Варна, както и Ботаническата градина и Архитектурно-парков комплекс „Двореца“ в Балчик.

Изборът на обектите за посещение бе направен от децата, с помощта на родителите им. Пътуването, което бе с учебна цел и за отбелязване на успешното завършване на начален етап и на учебната 2020/2021 г, бе за малчуганите награда от Община Бургас, която ги отличи за активното им участие в играта „Опознай Бургас“.

При участието си в играта, малките родолюбци попълваха книжки с емблематични места за морския град, посетиха 18-те интересни забележителности и обекти в Бургас, посочени в книжката, получиха печати от всеки от тях и събраха всички части от пъзела „Аз обичам Бургас“.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1764 Последна промяна: 15:19:39, 16 юни 2021