Читалище „Възраждане - 1927“ награждава победителите в онлайн конкурса „Разкажи приказка“

Петък, 23 Април 2021
Публикувано от: Димитър Шишманов
Литературен конкурс

158 участници се включиха в националния онлайн конкурс на НЧ "Възраждане-1927" - кв. „Рудник“ на тема „Разкажи приказка“. Той е посветен на Деня на книгата и авторското право 23 април, като съревнованието се проведе в две категории: кратък видеозапис на артистичен разказ на приказка и писмено представяне на авторско произведение. Предизвикателството бе насочено към всички почитатели на книгите без ограничение на възраст.

Освен от страната, в конкурса се включиха и участници от чужбина. Ето от кои места постъпиха творби: Бургас, София, Варна, Пловдив, Каварна, Шумен, Приморско, Горна Оряховица, Плевен, Димитровград, Велико Търново, Павликени, Ловеч, Свищов, Кочериново, Лом, с. Божурово -  област Добрич, с. Долно Камарци, обл. Софийска, Исперих, Елхово, град Пескара - Италия, с. Върбица - общ. Горна Оряховица и още много други.

Екипът на НЧ „Възраждане-1927“ благодари на всички за проявения интерес. Днес, в Деня на книгата, бяха обявени и резултатите от конкурса. В следващите дни предстои изпращане по пощата на всички участници съответните грамоти за участие, дипломи за призовите места и награди за отличените в конкурса.

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2073 Последна промяна: 10:10:04, 26 април 2021