Диализно болен бургазлия има спешна нужда от операция

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 13 Март 2023
Публикувано от: Стефан Минчев
Диализно болен бургазлия има спешна нужда от операция

Бургазлията Ибрям Тахир има спешна нужда от животоспасяваща операция, съобщиха от Асоциацията за подкрепа на диализно болни пациенти. Ибрям от години страда от последна, крайна фаза на бъбречна недостатъчност. Поради множество хеморагични кисти в корема, които биха могли да се спукат във всеки един момент и да причинят кръвоизливи и смърт, състоянието на Ибрям е спешно и животозастрашаващо.

През 2021 г., след предишна дарителска акция, Ибрям отново премина през животоспасяваща операция. По време на нея беше отстранен единият му бъбрек.
Ибрям е женен, има една дъщеря ученичка. Въпреки 100 % ТЕЛК и изключително усложненото си здравословно състояние, той се е опитвал през годините да работи на различни места, но здравословното му състояние прави това практически невъзможно. Единствено съпругата му работи, за да може дъщеря им да продължава да учи. Заради тежкото финансово състояние на семейството, сумата от над 5 хиляди лева е непосилна за тях.

Именно в тази връзка Ибрям и неговите близки са се свързали с Асоциацията за подкрепа на диализно болни пациенти, за да им съдейства и чрез дарителска кампания да бъдат събрани средствата, необходими за операцията.

Всеки бургазлия с голямо сърце може да се включи, като преведе средства по сметката на Асоциацията:


Асоциация за подкрепа на диализно болни пациенти
Уникредит Булбанк

IBAN: BG45UNCR70001524773591
BIC: UNCRBGSF
Основание за превод: Дарение за "Да спасим Ибрям"


 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 387 Последна промяна: 12:27:29, 14 март 2023