Димитър Николов: Огромна благодарност за бургаските родители, които помогнаха при преодоляването на щетите в учебните заведения

Неделя, 18 Септември 2022
Публикувано от: Димитър Шишманов
Димитър Николов: Огромна благодарност за бургаските родители, които помогнаха при преодоляването на щетите в учебните заведения

Кметът Димитър Николов изказва благодарност към бургаските родители, които масово се включиха в дейностите по отстраняването на щетите, причинени от бурята вчера.

“Огромно благодаря и респект към всеки човек, който се включи доброволно в преодоляването на последиците от бурята, която връхлетя нашия град вчера. Вашата помощ е безценна. Вярвам, че с общи усилия ще успеем бързо да възстановим града ни и учебните заведения, пострадали след бедствието.”, каза кметът Димитър Николов.

В премахването на падналите дървета и клони участват и фирми за озеленяване.

Целта на общите усилия е дворовете на учебните заведения да бъдат обезопасени и утре дeцата да водят учебни занятия в безопасна среда.

Най-силно засегнати от стихията са учебните заведения в комплексите “Изгрев” и “Славейков”. В момента се извършва оглед и описване на нанесените щети.

По разпореждане на кмета Николов поддържащата фирма ще отстрани опасните ламарини от покривите на училищата и детските градини, които са увредени от вятъра.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3569 Последна промяна: 10:39:09, 19 септември 2022