„Ерата на Водолея“ - бутиковият фестивал на българския театър отново и единствено в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
петък, 24 септември 2021
Публикувано от: Мариета Ханджиева
„Ерата на Водолея“ - бутиковият фестивал на българския театър отново и единствено в Бургас

От 14 до 17 октомври Бургас отново ще бъде домакин на най-необичайния театрален фестивал в България – „Ерата на Водолея“! За 11 път Община Бургас и фондациите „Театър в куфар“ и „За Родопите“ ще подарят на бургаската публика 4 незабравими дни с едни от най-интересните и провокативни представления в българския театър и танц, заедно с няколко гости от чужбина. При това, с вход свободен.

На сцените на Културен дом НХК, ДТ „Адриана Будевска“, ДКТ Бургас и Културен център „Морско казино“ ще бъдат представени 12 спектакъла и 1 филм, които са представителна извадка на съвременните тенденции в българското сценично изкуство. Представления, които най-запалените бургаски почитатели на Мелпомена със сигурност не могат да видят през театралния сезон. Фестивалът се подкрепя финансово от Община Бургас, Министерство на културата и Национален фонд „Култура“.

Пълната програма на събитието ще бъде публикувана скоро! Освободете своите вечери от 14 до 17 октомври, запасете се с достатъчно маски и хайде на театър!

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1648 Последна промяна: 10:07:53, 05 октомври 2021