Филиалът на НХА в Бургас търси модели за рисуване на граждански договор

Размер на шрифта: A A A Назад
Неделя, 14 Февруари 2021
Публикувано от: Димитринка Костадинова
Филиалът на НХА в Бургас търси модели за рисуване на граждански договор

Филиалът на Националната художествена академия в град Бургас търси мъже и жени над 18-годишна възраст, в добро физическо и психическо здраве, за позиране по време на учебния процес в различни дисциплини - Рисуване, Живопис, Графика, Скулптура и др.

Работата на модела е изключително важна в обучението по изобразителни изкуства. Затова се търсят сериозни и отговорни хора, които искат да помогнат за формирането на ново поколение съвременни български творци.

Това е една от малкото позиции, за които няма изисквания за външен вид, образование, професионална квалификация, предишен опит или трудов стаж. Много модели споделят, че работата не винаги е лесна, защото представлява стоене неподвижно в определената от преподавателя поза в продължение на 5-6 часа на ден, като на всеки 45 минути се прави почивка, но пък е изключително удовлетворяваща и приятна. Атмосферата в ателиетата на Художествената академия е спокойна, а условията на работа отлични.

От НХА - Филиал Бургас канят всеки, който търси почасова работа на граждански договор, да се обади на тел. 0884 260 820, или да пише на имейл: [email protected].

 

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 4172 Последна промяна: 17:01:27, 18 февруари 2021