ФИЛМЪТ “SOUNDS LIKE YOU GUYS ARE CRUSHING IT” СЪБИРА СКЕЙТЪРИТЕ НА БУРГАС ПРЕД ГОЛЯМ ЕКРАН В МОРСКАТА ГРАДИНА

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 12 Септември 2022
Публикувано от: Анелия Казакова
ФИЛМЪТ “SOUNDS LIKE YOU GUYS ARE CRUSHING IT” СЪБИРА СКЕЙТЪРИТЕ НА БУРГАС ПРЕД ГОЛЯМ ЕКРАН В МОРСКАТА ГРАДИНА

Датата 15 септември /четвъртък/ е денят за премиерата на последния филм на Polar Skate Co - „Звучи, сякаш го смачквате“. Лентата, вдъхновена от тази младежка субкултура, ще има своята бургаска премиера от 20.00 часа на открита сцена „Охлюва”, КЦ „Морско казино”. При лошо време филмът ще се излъчи в зала „Георги Баев”. Инициативата се подкрепя от Община Бургас, входът е свободен.

Сред многото спортни филми, които са правени, малцина са били толкова емоционални, колкото тези, вдъхновени от скейтбординга. В Европа и други части на света тази субкултура се е разпространила между поколенията със скоростта на светлината и е повлияла на всички нива – дрехи, език, музика, изобразително изкуство.

Припомняме, че тази година Община Бургас отново бе домакин и партньор на осмото издание на единственото международно състезание по скейтбординг в България - Burgas Skate Open. То се проведе от 19 до 21 август на модерния скейт парк в к-с „Изгрев“, където майстори на дъската от България Румъния, Сърбия, Гърция, Италия, Испания, Колумбия, Аржентина и Израел показаха спиращи дъха атрактивни трикове.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 726 Последна промяна: 10:57:02, 13 септември 2022