Французойката Шарлот Еже представи дебютното си парче „LONELY” с черно-бели кадри от Моста в Бургас

Четвъртък, 15 Април 2021
Публикувано от: Анелия Казакова
LONELY.jpgФранцузойката Шарлот Еже представи дебютното си парче…

Песента е по музика на обичаната Пени Ставрева, аранжиментът е на Руслан Карагьозов, а режисьор на видеото е Лъчезар Аврамов – синът на естрадната легенда Богдана Карадочева.

 

Шарлот Еже Сумаш е французойка, която през последните пет години избира да живее в Бургас. Така към френското име тя добавя и фамилията на съпруга си – Андреева. Интересите й са насочени към театралното изкуство, но страстта  към музиката я среща с музикалния педагог и популярен изпълнител Пени Ставрева. Артистичната симбиоза между двете дами се долавя още в началото. Творческият тандем създава 10 песни. Идеята за  „LONELY” се заражда преди година. Това е парчето, което става любимо сред приятели и познати, което ги провокира да  запишат песента в студио, а след това да се създаде подходящо видео към нея. С втората задача се заема режисьорът Лъчезар Аврамов, син на Богдана Карадочева. Воден от текста той избира най-мразовития ден в Бургас, кадрите са черно-бели, а най-добрата локация е емблематичният бургаски мост.

 

„Това не е интелектуален порив, това е усещането да творим музика. Имаме идеи за нови проекти, ще запишем и дует с мое участие. Много ще сме щастливи, ако на публика и хареса”, сподели известната бургаска певица Пени Ставрева, съпруга на незабравимия бард Пламен Ставрев.

*Днес, 15 април се навършват 68 години от рождението на българския певец и музикант Пламен Ставрев (1953 – 2011)

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 4122 Последна промяна: 09:18:35, 16 април 2021