Христо Стоичков и Димитър Николов наградиха участниците в детски футболен турнир

Събота, 27 Май 2023
Публикувано от: Димитър Шишманов
Христо Стоичков и Димитър Николов наградиха участниците в детски футболен турнир

Легендата на българския и световен футбол Христо Стоичков и кметът на Бургас Димитър Николов наградиха участниците в детски футболен турнир, който се проведе на площад „Тройката“ в морския град.

В турнира, организиран от TRIA CITY CENTRE с подкрепата на Община Бургас, участваха отборите на ФК „Бургас спорт“, ФК „Нефтохимик“, ФК „Черноморец 1919“ и ДФК „Звездичка“. Победител в надпреварата стана съставът на „Черноморец 1919“.

По време на събитието Камата се срещна със свои почитатели, дошли за представянето на книгата му „Христо Стоичков. Историята“. Първите 500 от неговите почитатели получиха биографичното издание като подарък от легендарния нападател, осигурен от партньорите в организацията на събитието - TRIA CITY CENTRE.

По време награждаването кметът Димитър Николов призова малките футболисти да бъдат упорити и всеотдайни в тренировките.

„Пожелавам на всички млади футболисти на нашия град първо да са здрави и да следват примера на Христо Стоичков. Да полагат повече усилия в тренировките и да работят здраво за своето израстване като спортисти така, както той го е правил през цялата си кариера.“, каза Димитър Николов.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2128 Последна промяна: 20:02:35, 27 май 2023