Икономическият форум „Doing Business with Germany“ ще се проведе в Бургас на 27 септември

Размер на шрифта: A A A Назад
вторник, 21 септември 2021
Публикувано от: Стефан Минчев
Икономическият форум „Doing Business with Germany“ ще се проведе в Бургас на 27 септември

Германо – Българската индустриално - търговска камара (ГБИТК) и Община Бургас организират икономическия форум „Doing Business with Germany“. Той ще се проведе на 27.09.2021 г., понеделник, в Конгресния център, при спазване на въведените противоепидемични мерки. Освен присъствената му форма, събитието ще бъде излъчвано и онлайн. Началото е в 09.30 часа. 

Във форума ще вземат участие посланикът на Германия у нас Негово Превъзходителство Кристоф Айххорн, президентът на Германо – Българската индустриално - търговска камара г-н Тим Курт, представители на институциите на Република България и Федерална Република Германия, местните власти и водещи компании от различни сектори на икономиката.

Обявената програма включва представяне на Германия като място за бизнес, германско-български икономически отношения - състояние и перспективи, възможности за учредяване на дружество в Германия и други актуални въпроси, като се предвиждат и неформални срещи с български и немски представители на бизнеса.

Инициативата има за цел да представи Германия като място за бизнес, както и да посочи добри практики за работата на немския пазар. Участието в конференцията е безплатно, с предварителна регистрация.

За повече информация и регистрация:

https://bulgarien.ahk.de/bg/events/event-details/doing-business-with-germany

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1465 Последна промяна: 10:57:08, 21 септември 2021