Интересно! Епична „битка“ ще се разрази в изоставения мол „Strand”

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 28 Март 2024
Публикувано от: Стефан Минчев
Интересно! Епична „битка“ ще се разрази в изоставения мол „Strand”

Уникално по рода си събитие ще се проведе през уикенда в Бургас. Морският град отново е новатор и за първи път в България става домакин на Mil-Sim EVENT в изоставения мол “STRAND”. Това ще бъде 24-часова „битка“, в която ще се включат над 200 играчи. Организатори на алтернативното събитие са Airsoft Kings Bulgaria.

Какво представлява събитието?

Играчи и отбори от цялата страна, включително гости от Румъния, Турция и Хърватия, ще влязат в ролята на контрактори в пост-апокалиптичен свят, където по-добре обучените и оборудвани воини имат по-голям шанс за оцеляване. Бойните отряди ще трябва да се борят за контрол над важни точки, като лаборатории за генно модифициране, складове с боеприпаси, логистични центрове, храна, гориво и други ресурси от жизнено важно значение.

Това интерактивно приключение ще включва мисии за намиране и спасяване на „ранени“ учени (включително използване на турникет и носилка), саботиране на вражески логистични центрове (заглушаване на антени и радиовръзка), намиране и използване на нов мутагенен ген (създаване на свръх-войници-самите играчи) и др. Всичко това ви очаква през светлата част на денонощието.

За тъмната част организаторите са подготвили “страшни” неща!

„В света, в който ще се потопите, мъртвите оживяват и се превръщат в “бродещи” (отделен отбор-част от екипа на Airsoft Kings Bulgaria). След настъпването на тъмнината антидотът ще бъде едно от най-ценните неща в бойния инвентар на операторите. През нощта най-важната задача на колектива ще бъде оцеляването!“, повдигат част от завесата от Airsoft Kings Bulgaria.

В края на първата част от мероприятието (18:30-19:30) е предвидена организирана томбола с над 100 награди. В нея са включени 9 големи награди от организаторите, Camouflage.bg, Olymp Gym Бургас, Стрелбище и пейнтбол “Капчето” - гр. Бургас и др.

Правила за участие и записване ще откриете тук:

https://airsoftkings.bg/events/#info

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1581 Последна промяна: 10:02:58, 28 март 2024