Кметът Димитър Николов поздрави всички бургаски медици по случай професионалния им празник

Размер на шрифта: A A A Назад
Сряда, 7 Април 2021
Публикувано от: Радостин Рачев
Кметът Димитър Николов поздрави всички бургаски медици по случай професионалния им празник

Кметът Димитър Николов поздрави всички бургаски лекари, медицински сестри, санитари, фелдшери и здравни работници по случай професионалния им празник – 7 април, Световен ден на здравето. „Благодарение на вашия професионализъм и чувство за хуманен дълг нашите съграждани получават нужната помощ и компетентна медицинска грижа. Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате да помагате на всички хора, които са в нужда! Нека думичката „Благодаря“ превръща всеки ваш делник в празник! Честит Ден на здравето!“, пожела кметът Николов.

Лекарите, медицинските сестри и целият персонал на най-голямото лечебно заведение в града УМБАЛ Бургас, Спешен център и РЗИ получиха лично от кмета подаръци в знак на благодарност и признание за високоотговорната си и хуманна работа в условията на пандемия.

„Благодаря Ви за безрезервните, всеотдайни грижи и безсънните дежурства в тези тежки дни на пандемията. Вие загърбихте чувството на страх за себе си и своите близки, за да помогнете на нашите съграждани да преодолеят болестта. Това показа, че имате голямо сърце, откликващо на болката на хората. Поклон пред Вас! Надявам се, скоро да преодолеем най-тежкия етап от пандемията и най-лошото вече да е зад гърба ни, но съм спокоен, защото знам, че Бургас може да разчита на Вас!“, пожела още кметът Николов на бургаските медици.

На церемонията присъстваха още директорът на УМБАЛ Бургас д-р Бойко Миразчийски, директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Георги Паздеров, заместник-кметът по здравеопазване и социални дейности Йорданка Ананиева и началниците на всички отделения в болничното заведение.

Благодарности и подаръци от кмета по случай Световния ден на здравето получиха и всички останали медицински служители и здравни работници в болничните заведения, диагностично-консултативните центрове и медицинските центрове в Бургас.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 4118 Последна промяна: 17:10:38, 07 април 2021