Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници по случай професионалния им празник

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 21 Март 2023
Публикувано от: Радостин Рачев
Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници по случай професионалния им празник

Кметът Димитър Николов поздравява всички социални работници по случай професионалния им празник:

 

„Уважаеми съграждани,

Най-сърдечно поздравявам и изказвам специални благодарности към всички вас, които работите в социалната сфера по повод днешния ви професионален празник – Световния ден на социалната работа!

От мое и от името на вашите потребители ви благодаря за вашата всеотдайна работа и за това, че имате големи сърца и оказвате помощ на хората в нужда. Бъдете все така неуморни, защото вашият труд е незаменим! Благодаря ви за всеотдайността и високия професионализъм!

Социалната работа е тежка и отговорна, но въпреки трудностите, знам, че се чувствате пълноценни и удовлетворени в края на работния ден, защото сте помогнали на най-уязвимите сред нас. Затова и Община Бургас ще продължава всяка година да подкрепя и развива предлаганите социални услуги и да подобрява условията в тях както за потребителите им, така и за служителите. Макар и тежки, в последните години успяхме да разкрием много нови звена, които вече предоставят услуги на високо експертно ниво, благодарение на вашите усилия и компетентност.

Продължавайте да вярвате в доброто, което правите ежедневно в полза на нуждаещите се! Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате със същата обич, топлота и приятелско отношение да се грижите за хората в неравностойно положение!

Честит Ден на социалната работа!“.

 

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1878 Последна промяна: 10:40:40, 22 март 2023