Кметът връчи почетния знак на Община Бургас на дългогодишния директор на „Местни приходи от данъци, такси и реклама“ Румен Шарпов

Размер на шрифта: A A A Назад
Четвъртък, 29 Февруари 2024
Публикувано от: Радостин Рачев
Кметът връчи почетния знак на Община Бургас на дългогодишния директор на „Местни приходи от данъци, такси и реклама“ Румен Шарпов

Кметът Димитър Николов връчи днес почетния знак на Община Бургас на дългогодишния директор на дирекция „Местни приходи от данъци, такси и реклама“ г-н Румен Шарпов. Отличието за всеотдайна работа в полза на Бургас г-н Шарпов получи в последния си работен ден в администрацията, поради пенсионирането му.

Шарпов е работил 32 години като служител в данъчната система на град Бургас. Трудовият му стаж започва от най-ниското ниво – данъчен инспектор, като преминава през всички степени на повишение – главен експерт, началник отдел, директор на ТД на НАП и директор на дирекция „МПДТР“ в Община Бургас.

Кметът Димитър Николов пожела на г-н Шарпов здраве и заслужена почивка.

За директор на дирекция „МПДТР“ ще бъде назначена заместничката на г-н Шарпов – г-жа Румяна Иванова – началник отдел „Контрол и принудително събиране“ в дирекцията.

Нов директор ще поеме от утре, 01 март, дирекция ЦАУ „Долно Езерово“. Това е Марина Велкова Иванова на 38 години, магистър по „Публична администрация“. Тя е работила като административен секретар в публични предприятия, здравни заведения и управител на стопански обекти. Живее със семейството си в квартала и познава проблемите му.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 5562 Последна промяна: 12:16:48, 29 февруари 2024