Курс по японски език и култура за ученици ви предлага филиалът на Софийския университет от юли

Петък, 14 Юни 2024
Публикувано от: Радостин Рачев
Изображение 1075066

Филиал Бургас на Софийския университет „Свети Климент Охридски“ и Факултета по класически и нови филологии, Катедра Японистика, канят любителите на японския език и култура на лятно приключение в морския град от 29 юли до 09 август. Темата на тазгодишния двуседмичен курс е „Мацури - магията на японските летни фестивали“.

„Защото чуем ли лято - японско лято, се сещаме за фестивалния дух, танцувални стъпки, фойерверки в далечината и цветните платове на юкат“, казват организаторите.

Курсът е предназначен за ученици от 7 до 12 клас и ще се провежда всеки делничен ден в периода 29 юли – 10 август от 14:00 до 18:00 часа във Филиал Бургас в Културен дом НХК.

Екипът на катедра „Японистика“ е приготвил вълнуващо „учебно парти“ с интерактивни занятия и практически работилници, докосване до една различна вселена и най-вече възможност да развиете себе си като погледнате на света от съвсем различна гледна точка.

Записването става чрез попълване на електронен формуляр: https://x.gd/47iSG в срок до 15 юли 2024 г.

Подробна информация, цени и срокове може да бъде намерена на интернет страницата на Филиал Бургас на СУ на: https://bs.uni-sofia.bg/.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 498 Последна промяна: 12:32:50, 17 юни 2024