КВТ "Арена Бургас" заслужи покана за престижен международен турнир в Молдова

Размер на шрифта: A A A Назад
понеделник, 20 септември 2021
Публикувано от: Радостин Рачев
КВТ

Формацията на КВТ "Арена Бургас" за юноши до 17 години ще участва на престижен международен турнир по водна топка в Молдова в памет на "Ал. Болтрамович". Поканата е от местната федерация. Турнирът е от 23 до 26 септември. Нашите ще спорят за отличията с подкрепата на община Бургас.

Поканата от Молдова дойде, след отличното представяне на ватерполистите от КВТ "Арена Бургас" на първия международен турнир "Бон Тур" в Шкорпиловци. Момчетата на треньора Светозар Владков заеха второто място, в конкуренцията на "Тича" - Варна, КПС "Локомотив" - Русе и представители от Молдова и Румъния.

Именно молдовският "Осипов" стана първенец, а след зрелищната битка с бургаските момчета дойде и официалната покана към КВТ "Арена Бургас" за участие в турнира от четъртък до неделя.

"Момчетата са ентусиазирани и готови да демонстрират най-доброто от себе си, за да защитят достойно бургаската школа по водна топка на турнира в Молдова", заяви треньорът на КВТ "Арена Бургас" Светозар Владков, който е и председател на клуба.

 

Велизар Маджаров

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1167 Последна промяна: 09:36:20, 05 октомври 2021